Overslaan en naar de inhoud gaan
Bedienden PC 200

GRATIS VOOR BEDIENDEN PC 200*

Opleiding met logo Gratis Cevora

Alle opleidingen met het logo 'Gratis Cevora' kunnen kosteloos worden gevolgd door bedienden PC 200. Dit is altijd onder voorbehoud van wijzigingen. Vanaf 2019 kan het zijn dat bepaalde opleidingen niet langer erkend worden. Neem voor zekerheid contact op met uw lokale Confederatie. 

Na inschrijving doen wij het nodige zodat de opleiding gratis kan doorgaan via Cevora, hiervoor dient u zelf niets te ondernemen.

Opgelet!
  • De Cevora-tussenkomst is niet van toepassing voor interimbedienden.
  • De eventuele examenkost blijft ten laste van het bedrijf.
Tip!

Ook de zaakvoerder kan gratis deelnemen aan een Cevora-erkende opleiding, op voorwaarde dat het bedrijf een opleidingsplan heeft geregistreerd bij het ANPCB en er minstens 1 bediende wordt ingeschreven voor dezelfde Cevora-erkende opleiding.

Opleiding zonder logo Gratis Cevora

Als de opleiding niet gratis is voor bedienden, kan u - als werkgever van het ANPCB (PC 200) - via Cevora een premie per bediende van de PC 200  Daar zijn wel voorwaarden aan verbonden, waaronder dat u een opleidingsplan hebt ingediend. Als u tussenkomst wil aanvragen, kan u uw aanvraag indienen tot 3 maanden na het einde van de opleiding. U moet o.a. de aanwezigheidslijst en de factuur sturen naar premies@cevora.be.  Meer info www.cevora.be/nl/extra-diensten/opleidingspremies

Opleidingen op maat

Niet alle opleidingen die in de brochure worden aangeduid als 'gratis cevora', zijn daarom op maat ook kosteloos via CEVORA. Dit moet namelijk per opleiding bekeken en aangevraagd worden. Indien een opleiding niet gratis is kan u onder bepaalde voorwaarden voor de bedienen PC 200 ook een tussenkomst bekomen. De voorwaarden en het aanvraagformulier vindt u via volgende link: www.cevora.be/nl/extra-diensten/opleidingspremies/werkgevers