Overslaan en naar de inhoud gaan
Dé partner voor uw communicatie

Vier redenen om met ons samen te werken

1

Geloofwaardigheid

De Confederatie is overal aanwezig.  We adviseren, informeren en ondersteunen onze leden op technisch, juridisch, sociaal en fiscaal gebied. Breng met ons uw boodschap geloofwaardig over.

2

Unieke mediamix

Onze prioriteit is kwaliteit. Daarom  beheren we zelf onze communicatiekanalen. In onze mediamix  vindt elk bouwberoep zijn gading.

3

Drie pijlers

Print, online en events. Dat zijn de drie pijlers van onze organisatie.  Elk lidbedrijf ontvangt maandelijks het ledenmagazine Bouwbedrijf en is automatisch geabonneerd op vakspecifieke bladen.  Verder kent de sector ons als organisator van beurzen als Belgian Roof Day, Dag van de Afwerking of Install Day.

4

Gratis en gerichte verspreiding

Met 16 magazines is de Confederatie Bouw de grootste uitgever van bouwbladen in België. Ons ledenblad wordt verspreid onder de 15.400 leden en duizenden niet-leden ontvangen ook onze vaktijdschriften, gratis én op naam. Onze publicatie Build Your Home, gericht naar particulieren, delen we dan weer uit tijdens Batibouw. Het blad komt zo in heel wat woonkamers op de salontafel terecht. 

Interesse? Vragen? Contacteer onze account managers


<span>Inge De Ridder</span>
Inge De Ridder
Account manager