Overslaan en naar de inhoud gaan

Advocatenkantoor Abbeloos

Advocatenkantoor Abbeloos

Advocatenkantoor Abbeloos is gestart in 1994 en staat garant voor een persoonlijke aanpak van uw dossier in diverse materies van het recht.

Het kantoor is gevestigd te Sint-Martens-Latem (slechts enkele km van op- en afritten van de autosnelweg) van waaruit de activiteiten zich voornamelijk uitstrekken over de Rechtbanken te Gent, Antwerpen, Brussel, Brugge, Kortrijk, Oudenaarde en Dendermonde, alsook de Hoven van Beroep te Gent, Brussel, Antwerpen.

Ook voor onderhandelingen tot een minnelijke regeling, juridische adviezen en opstellen van contracten kan u bij ons terecht.

Ons kantoor behandelt zowel zaken voor particulieren, ondernemingen als verzekeringsmaatschappijen.

Met jarenlange ervaring en strikte opvolging wordt elk dossier persoonlijk behandeld waarbij de vertrouwensrelatie centraal staat. De cliënt wordt stipt en nauwgezet op de hoogte gehouden van het verloop van het dossier.

Onze voorkeurmateries zijn bouw- en aannemingsrecht, algemeen burgerlijk recht, aansprakelijkheid in burgerlijk recht, huur en invordering van facturen.

Het kantoor werkt enkel met consultaties op afspraak zodat er geen onnodige wachttijden zijn. Er is gratis parking vlak aan het kantoor.

Verdere informatie kan u vinden op onze website www.advodab.be.
 

ADVOCATENKANTOOR ABBELOOS DOMINIQUE
KERKAKKER 1
9830 SINT-MARTENS-LATEM
BTW/KBO 0817.060.989
TEL: (0032) 09/233.04.46
www.advodab.be
dominique.abbeloos@advodab.be

Logo Advocatenkantoor Abbeloos