Overslaan en naar de inhoud gaan

Peri BeNeLux België

PERI BeNeLux België

Met meer dan 50 jaar ervaring is PERI een deskundige partner wat betreft de keuze, planning en levering van ondersteunings-, steigerbouw- en bekistingssystemen. PERI – met een hoofdzetel in Boom – biedt haar klanten bekistings- en steigersystemen aan voor het verwezenlijken van allerlei bouwprojecten. PERI is een aanspreekpartner voor alle fasen van uw project, zowel wat betreft de  verkoop als verhuur van materialen.

Wij ondersteunen onze klanten, in de harde concurrentiële markt, met de topkwaliteit van onze producten en diensten zoals ons professioneel en uitgebreid engineeringteam. We meten onze prestaties tegen het succes van onze klant en hun tevredenheid. Als modern familiebedrijf met een bijzondere bedrijfscultuur zijn we toonaangevend op het gebied van bekistings- en steigersystemen.

Succes is nooit vanzelfsprekend, het moet elke dag opnieuw verdiend worden. Onze waarden, onze succesfactoren en onze heldere strategie vormen de basis en zijn onze leidraad om het succesverhaal van PERI voort te zetten.

Peri