Overslaan en naar de inhoud gaan

Vastgoedevent in Gent

vastgoed

Op 19 oktober 2023 was Embuild Plus aanwezig op het Vastgoedevent in Gent. Tijdens dit evenement vond een boeiende discussie plaats tussen de Gentse politici, met als onderwerp de toekomst van de bouw in Gent.

De discussie was levendig en divers, waarbij verschillende politieke standpunten werden belicht. Onderwerpen zoals stadsontwikkeling, duurzaamheid, en de balans tussen betaalbaarheid en moderne bouwprojecten werden uitvoerig besproken.

De bouwsector nam actief deel aan deze gesprekken en benadrukte het belang van innovatieve en duurzame bouwtechnieken om de toekomst van Gent op een verantwoorde manier vorm te geven. Embuild Plus gelooft sterk in de noodzaak van een constructieve samenwerking tussen de publieke en private sector om de stad te ontwikkelen op een manier die zowel de behoeften van de inwoners als het milieu in overweging neemt.

Het Vastgoedevent in Gent bood een waardevolle gelegenheid om inzichten te delen en te leren van andere belanghebbenden in de bouwsector en de lokale politiek.