Overslaan en naar de inhoud gaan
Sector 1

Bouwrader

BouwRadar, een nieuwe project van de Vlaamse Confederatie Bouw, biedt je een kosteloze doorlichting aan. Het ondernemen van vandaag gaat steeds sneller. Er dient veel vlugger gereageerd te worden op veranderingen in de markt. Dit is vaak moeilijker dan gedacht.

Heel concreet wordt, naast een korte reflectie over de cijfers, dieper ingegaan op de strategie, het personeel, de rapportering en de juridische situatie. Zo krijg je een goed zicht op eventuele knelpunten in jouw bedrijf en worden ze aangepakt.

Jouw kmo krijgt een doorlichting op maat waarbij het aspect strategie, personeel en rapportering alsook het financiële luik en het juridische luik worden besproken met een specialist van Deloitte Fiduciaire, FIBS of WTCB. We geven concrete tips en advies, die dan uitgebreid met jou worden besproken.

Vergelijk de financiële situatie van jouw bedrijf met een doorsnee kmo en een doorsnee bouwbedrijf in Vlaanderen, en toets jouw strategie, jouw personeelsbeleid, jouw mogelijkheden tot rapportering en jouw juridische aspecten af bij onze experten. Bovendien krijg je 4 uur begeleiding in een door jou gekozen -bovenvermeld- domein.

Bekijk project details