Overslaan en naar de inhoud gaan
Veelgestelde vragen
Filter op:

FAQ_OVERVIEW_TITLE_PLACEHOLDER

FAQ_OVERVIEW_TEXT_PLACEHOLDER

Stuur ons een mail of bel ons tijdens de kantooruren (van 9 tot 17 uur) op 02 545 56 66. Vermeld in beide gevallen jouw ondernemingsnummer.

De vermelding: "Uw toegangscodes zijn verlopen" betekent dat jouw verlopen jaarabonnement niet werd vernieuwd. Je kan het verlengen of een nieuw abonnement nemen.

Op zoek naar een betrouwbare professional om je bouw- of verbouwplannen te realiseren? Surf dan www.buildyourhome.be. Je vindt er ook tal van nuttige tips en informatie.

Om toegang te krijgen, moet je lid worden. Het ledengedeelte bevat een schat aan informatie voor bouwbedrijven: juridisch, sociaal, financieel ... Je vindt er ook modeldocumenten, attesten en charters. Bedrijven die geen lid zijn, kunnen wel een abonnement nemen op verschillende delen van de site, en op bepaalde onlinediensten.

We stellen twee soorten jaarabonnementen op onze onlinediensten voor. Het basispakket omvat een functie om aannemers op te zoeken volgens diverse criteria en een toegang tot de module 'Aanbestedingen'. Het globale pakket bundelt alle modules (Erkende Ondernemingen, Ledenlijst, Gerechtelijke berichten ...).

Bedrijven of particulieren die geen bouwactiviteit uitoefenen, kunnen zich perfect abonneren op sommige van onze onlinediensten.

Je kan je per e-mail abonneren via bestellingen@confederatiebouw.be.

Jouw abonnement gaat in zodra je bent ingeschreven.

Surf naar het menu 'Toegang leden' en meld je daar aan.